Zoek een boerenspel

Vanaf € 49,95
10 tot 50
Van alle uitjes is onze Boerenstoomcursus in Woudenberg misschien wel de meest leerzame, én de meest actieve.Maak kennis met het boerenleven.
Vanaf € 29,95 per persoon
10 tot 50 personen
Zoek je een uitje waarbij gegarandeerd veel gelachen wordt? En waar nog lang over nagepraat wordt? Denk dan eens aan Boerensport in de Wei. Op het Woudenbergse platteland ontdek je hoe snel jouw collega's op klompen kunnen lopen, wie verstand heeft van koeien en wie op een zelfgebouwd vlot de overkant van het Valleikanaal haalt.
€ 25,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Vergelijkbaar met het bekende TV-spel organiseren wij nu 'Wie is de Mol?' als bedrijfsuitje op een hele leuke locatie bij de Grebbelinie in Utrecht.In deze prachtige omgeving voeren de deelnemers in teams verschillende opdrachten uit waar je een bepaalde boerenslimheid voor nodig zal hebben. Maar wie is nu de Mol? Houd je collega's intussen goed in de gaten! Perfect als teambuilding waarbij collega's moeten samenwerken om te kunnen winnen.
€ 15,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Wist je dat muziek maken je veel energie kan geven? Je richt je even compleet op je instrument en de muziek, waardoor je hoofd helemaal leeg wordt. Wij houden het lekker actief met een workshop percussie.
€ 20,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Spel De Buit, het zal je waarschijnlijk niets zeggen. Eigenlijk moet je het ook gewoon komen spelen, maar we zullen het toch even uitleggen. De Buit is een spannend spel waarbij je de politie gaat helpen bij het onderzoek naar de diefstal van het vee van boer Koeman. Aan jou de taak om de buren en verdachten te ondervragen.
€ 20,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Een bedrijfsuitje die inslaat als een bom is de game 'De Bom' bij Woudenberg op de Grebbelinie.Een machtig spannend spel, bedoeld als teamuitje of als bedrijfsuitje, waarbij teams een bom moeten lokaliseren en onschadelijk moeten maken.
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Geen glitterjurkje en hoge pumps, maar vrolijke laarzen en een stoere overall. Het is de perfecte outfit voor een hilarische fotoshoot op de boerderij. Erg leuk voor een ludiek vrijgezellenfeest of dagje met vriendinnen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest