Zoek een boerenspel

Je leest het goed: een koe knuffelen. Dat is niet zo zweverig als het klinkt hoor. Het is vooral een fijne kennismaking met het leven op de boerderij. Bekijk hoe een melkveebedrijf werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Misschien mag je wel even op de tractor en natuurlijk ga je met die koe knuffelen. Je gaat met de boer mee en kan even proeven van de agrarische sfeer. En dat is best wel fijn in onze drukke en hectische levens.

Een koe knuffelen klinkt misschien vreemd, maar het is erg ontspannend. Ontdek wat een rust een warm koeienlijf teweeg kan brengen. Voor kinderen, maar eigenlijk voor iedereen is het een bijzondere en relativerende ervaring. Geef eens een kinderfeestje op de boerderij tussen de koeien of maak er een gek vrijgezellenfeest van in boerenkledij. Op de boerderij zijn verschillende roodbonte en zwartbonte koeien te vinden.

Je kunt al vanaf 2 personen een koe knuffelen. Dat maakt het erg geschikt voor gezinsuitjes of ouder-kinddagjes. In sommige gevallen kun je ook nog blijven logeren op de boerderijen, om zo de ervaring compleet te maken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en word ook één met de natuur.

 

€ 25,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Even helemaal ontspannen doe je anno 2016 door met een koe te knuffelen. En nee dat is geen grap, het is bewezen dat de ademhaling en de hartslag van een koe een ontspannend effect hebben op de mens.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest