De boerinn
Overzicht boerenspellen in Kamerik

Zoek een boerenspel

Vanaf € 15,00 per persoon
2 tot 200 personen
Boerengolf of klompengolf is afgeleid van het normale golf, maar heeft een gezellig boeren tintje gekregen. De golfclub is vervangen door een houten klompje aan een stok en de bal is van groter formaat, bijna een voetbal.
Vanaf € 15,00 per persoon
10 tot 30 personen
Als je op zoek bent naar wat ouderwetse gezelligheid, kun je terecht op de boerderij in Kamerik. Bij een knapperend haardvuur worden maar liefst 13 oud-Hollandse tafelspelen uit de kast gehaald. Leuk voor jong én oud, en heerlijk op die donkere (winter)dagen.
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
De boerenlucht inspireert. Doe daarom eens mee aan de toegankelijke boerenworkshops op de boerderij. De workshopleider heeft meer dan 100 creatieve voorbeelden op voorraad en kan je een handje helpen, als je dat wil. In het knusse atelier ligt alles wat je nodig hebt: kwasten, schorten, verf en nog veel meer.
Vanaf € 19,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Deze activiteit is niet voor watjes. Voor dit uitdagende challengeparcours moet je over drie kwaliteiten beschikken: snelheid, behendigheid en pure kracht. Perfect voor een teamuitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Want je weet wat ze zeggen: door samen te lijden, groei je naar elkaar.
Vanaf € 15,00 per persoon
10 tot 25 personen
Probeer het je even voor te stellen: je wordt ’s ochtends wakker, maakt koffie voor jezelf en neemt een hap uit een cracker met…zelfgemaakte kaas! Klinkt goed toch? Als je wil weten hoe het is om op ambachtelijke wijze de lekkerste kaas te maken, moet je langs komen op de kaasboerderij in Kamerik.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties