Zoek een boerenspel

Wie had ooit gedacht dat een paar klompen je zo goed zou staan? Je krijgt nu de kans het iedereen te laten zien met de boeren fotoshoot. Maar pas op, straks doe je die klompen nooit meer uit.

De fotoshoot begint met lekkers vooraf, want niemand poseert goed zonder koffie en cake in de maag. Daarna kun je uit een grote collectie kleding kiezen wat je aan wil doen. Er is vanalles: een overall, geruite overhemden, klompen, rubberen laarzen, boerenzakdoeken, Hollandse tuinbroeken, gilets, cowboyhoeden etcetera. Vervolgens moet je op zoek naar een leuke achtergrond voor de foto’s. Wil je op de tractor, tussen het stro of in de melkstal? Koeien doen het goed als attribuut. Begin met fotograferen en maak een stoere boerenmeidenkalender waar je nog lang om kan lachen.

Een boeren fotoshoot is te boeken vanaf 6 personen en duurt ongeveer 3 uur. Vier je vrijgezellenfeest eens op de boerderij! Het resultaat is het perfecte aandenken aan een hilarische en gezellige dag. Ook als bedrijfuitje of vriendendagje is een boeren fotoshoot leuk. Wel die boerenmeidenkalender op kantoor hangen he!

Vaak is het mogelijk je fotoshoot uit te breiden met een lunch of barbecue. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Vanaf € 33,50 per persoon
8 tot 25 personen
Voor vrouwen en of mannen die eens wat anders willen dan glitter en glamour, kunnen voor een hilarische fotoshoot op de boerderij in Haler, Midden-Limburg, een paar hele gezellige uurtjes doorbrengen. Een fantastisch uitje waarbij je bijvoorbeeld samen gaat poseren voor een stoere boerenmeiden kalender.
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Geen glitterjurkje en hoge pumps, maar vrolijke laarzen en een stoere overall. Het is de perfecte outfit voor een hilarische fotoshoot op de boerderij. Erg leuk voor een ludiek vrijgezellenfeest of dagje met vriendinnen.
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Heeft u leuke foto's van de hele gezin, familie,....... Nee? Kom naar onze boerderij voor een bijzonder ervaring en unieke foto's. De plattelands omgeving vormt een originele achtergrond. In de zomermaanden met de koeienfamilie in de wei. Wie durft mag wandelen tussen de koeien. Geef Corrie een knuffel en zij staat graag met u voor de camera.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest