Zoek een boerenspel

Stiekem droom je er overdag er weleens van, als je een saaie dag hebt op kantoor: boer worden. Hoe zou het zijn? Op voor dag en dauw, in de tractor rijden, koeien houden? Gelukkig hoef je niet direct je baan op te zeggen om erachter te komen of het iets voor je is. Wij hebben meerdere uitjes die je laten onderdompelen in het boerenleven!

De keuze is aan jou: wil je echt iets leren of voornamelijk een gekke middag hebben. Het kan allebei! Bij sommige boeren moet je echt meewerken op de boerderij in laarzen en overall. Je gaat koeien voeren, tractor rijden en nog veel meer. En als je geluk hebt, krijg je aan het eind van de dag een diploma! Bij andere boerderijen word je boer door gekke indoor spelletjes te spelen: koe melken, muis meppen, eieren vangen en ga zo maar door. Wat je ook kiest, je beleeft hoe dan ook een paar bijzondere uurtjes.

Een cursus boer worden is leuk voor jong en oud. Als bedrijfsuitje, familiedag of zelfs als ludiek vrijgezellenfeest. De afwisselende activiteiten zijn voor iedereen geschikt en staan garant voor een gezellige middag. Een kennismaking met het boerenleven is mogelijk vanaf 10 personen.

Vanaf € 12,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Het zal vast wel eens door je hoofd zijn geschoten op je werk, wanneer je werd overstroomd door emails en ander gedoe: was ik maar boer. Gelukkig hoef je niet meteen je baan op te zeggen om erachter te komen hoe dat is. Volg gewoon een spoedcursus boer worden op de boerderij in Boxtel!
€ 39,50 per persoon
1 tot 100 personen
Je ziet het wel eens in Engelse of Australische films, hond en mens die samenwerken om een kudde schapen veilig naar de stal te brengen. Dit kun je samen met jouw gezelschap (vrienden, collega’s) nu ook zelf beleven tijdens een leerzame en actieve workshop schapen drijven.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest