Zoek een boerenspel

Kies eens voor een boerenmiddag of dag als je op zoek bent naar leuk uitje. Je krijgt de kans het leven op de boerderij van dichtbij te zien en tegelijkertijd hilarische uurtjes te beleven. Natuurlijk begint je middag of dag met koffie en cake, de boer is immers altijd gastvrij.

Je kunt er voor kiezen de hele dag op de boerderij te zijn of alleen de middag. Er is een groot aanbod aan activiteiten, om er maar een paar te noemen: Spoedcursus boer, verschillende boerenspellen, boerenfrisbee, boerenzeskamp, puzzeltocht, boerenlunch (belangrijk!). Je kunt de dag ook vullen met bijvoorbeeld een teambuilding arrangement. Dé manier om de band tussen teamleden of werknemers onder elkaar te verstevigen. Alle deelnemers leren elkaar vanuit een ander perspectief kennen door de verschillende boerenactiviteiten.

Een boerenmiddag of dag is mogelijk vanaf 10 personen. De hilarische activiteiten zijn voor iedereen geschikt en doen het goed als familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Door de intensieve samenwerking is het vooral ook zeer geschikt als bedrijfsuitje.

Je kan een boermiddag of dag op verschillende manier invullen. Neem contact met ons op om een specifiek programma samen te stellen. Ook is het mogelijk de dag naar wens af te sluiten met een barbecue of diner. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Vanaf € 17,50 per persoon
6 tot 80 personen
Als je op zoek bent naar een leuke activiteit op het Limburgse boerenland is boerengolf iets voor jou. Het is zeer geschikt voor een familiedagje, bedrijfsuitje of kinderfeestje tussen de melkkoeien en het jongvee in het weiland.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Als je wordt opgewacht met koffie, thee en cake begint de dag altijd al goed toch? Het wordt alleen nog maar beter als je boerenspellen gaat spelen op het platteland. Dus doe je overall aan en knoop je zakdoek om; we gaan er tegen aan!
Vanaf € 49,95
10 tot 50
Van alle uitjes is onze Boerenstoomcursus in Woudenberg misschien wel de meest leerzame, én de meest actieve.Maak kennis met het boerenleven.
Vanaf € 12,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Het zal vast wel eens door je hoofd zijn geschoten op je werk, wanneer je werd overstroomd door emails en ander gedoe: was ik maar boer. Gelukkig hoef je niet meteen je baan op te zeggen om erachter te komen hoe dat is. Volg gewoon een spoedcursus boer worden op de boerderij in Boxtel!
€ 47,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Een dagje op de boerderij doet iets met je. Het tempo ligt er anders en dagelijkse beslommeringen verdwijnen naar de achtergrond. Onze boerderij in Warten is dan ook de perfecte plek voor een familiedag. Wij hebben een uitgebreid arrangement voor je samengesteld, dat zowel voor kinderen als volwassenen geschikt is.
Vanaf € 18,50 per persoon
8 tot 50 personen
Ouderwetse gezelligheid in een amusant jasje, dat is een middagje boerenspellen spelen op de boerderij in Haler. Leuk voor een bedrijfsuitje, familiedagje en zeker als kinderfeestje. Het wordt een hilarische middag waar je nog lang om kan lachen.
Vanaf € 29,00 per persoon
8 tot 80 personen
Ga ook eens boeren loeren op de scooter. We starten vanuit Vestingstad Geertruidenberg en gaan op weg naar een prachtige boerderij. Hier krijgen jullie een rondleiding en uitleg over het boerenbedrijf. Hierna is het tijd om de strijd met elkaar aan te gaan door middel van een partijtje boerengolf. Na het potje boerengolf is het tijd de tocht per scooter te vervolgen en we eindigen uiteindelijk weer in Geertruidenberg.
Vanaf € 12,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Wel zin in een actief uitje in de buitenlucht? Kom dan eens naar de boerderij in Boxtel voor een boerenzeskamp. Met de loeiende koeien op de achtergrond ga je in teams de strijd aan in boerenwerkzaamheden. Ga bijvoorbeeld trekker rijden, mest scheppen, koe melken, hooibalen stapelen of touwtrekken. Wie wordt de winnaar van de dag?

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest