Zoek een boerenspel

Alles met het woord ‘boer’ erin klinkt eigenlijk al gezellig. Zo ook boerenworkshops. Onder begeleiding van een professionele docent ga je creatief aan het werk in de schuur.

Bij de meeste boerenworkshops blijf je dicht bij het thema ‘boerderij’. Schilder bijvoorbeeld een melkkruk of maak kunstwerkjes van hooi en kippengaas. Ook is er de workshop ‘Tussen kunst en koe’, waarbij je op een schilderdoek je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Je leert de basistechnieken en kan direct met voorbeelden aan de slag. En er is nog veel meer keus.             

Boerenworkshops zijn voor iedereen. Hoe cliché het ook klinkt: het gaat vooral om het doen, juist daar word je ontspannen van. Een prachtig eindproduct is een mooi meegenomen. En wie weet, misschien ontdek je wel verborgen talenten! Tussendoor is er voldoende koffie en een lekker plakje cake. Nooit gehoord dat die de inspiratie vergroten?

Omdat de boeren workshops al te boeken zijn vanaf 4 personen, zijn ze ideaal om te doen met kleine vriendengroepen. Maar kijk er ook zeker naar voor familiedagjes, teamuitjes of vrijgezellenfeesten.

Het aanbod boeren workshops is enorm. Neem contact op met ons om het perfecte programma samen te stellen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

€ 15,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Wist je dat muziek maken je veel energie kan geven? Je richt je even compleet op je instrument en de muziek, waardoor je hoofd helemaal leeg wordt. Wij houden het lekker actief met een workshop percussie.
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
De boerenlucht inspireert. Doe daarom eens mee aan de toegankelijke boerenworkshops op de boerderij. De workshopleider heeft meer dan 100 creatieve voorbeelden op voorraad en kan je een handje helpen, als je dat wil. In het knusse atelier ligt alles wat je nodig hebt: kwasten, schorten, verf en nog veel meer.
€ 25,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Even helemaal ontspannen doe je anno 2016 door met een koe te knuffelen. En nee dat is geen grap, het is bewezen dat de ademhaling en de hartslag van een koe een ontspannend effect hebben op de mens.
Vanaf € 15,00 per persoon
10 tot 25 personen
Probeer het je even voor te stellen: je wordt ’s ochtends wakker, maakt koffie voor jezelf en neemt een hap uit een cracker met…zelfgemaakte kaas! Klinkt goed toch? Als je wil weten hoe het is om op ambachtelijke wijze de lekkerste kaas te maken, moet je langs komen op de kaasboerderij in Kamerik.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest