Zoek een boerenspel

Bij boerenspellen denk je wellicht aan activiteiten in de wei of buiten op het land. Er valt echter ook binnen op de boerderij genoeg te beleven! Lekker in de stal bij de koeien of wat rustiger in de boerenschuur.

Speel bijvoorbeeld Boerenmolka, waarbij je individueel of in groepsverband met een klomp gaat kegelen. Wie het eerst 50 punten binnensleept, is de winnaar. Andere leuke ouderwetse binnenspellen zijn sjoelen, dammen, schaken, air-hockey en mens-erger-je-niet. Maar eigenlijk is ieder spel gezelliger als je het in de schuur speelt. Het aanbod is dan ook enorm.

Een bijzondere ervaring voor veel bedrijven is vergaderen bij de boer. Je krijgt geen standaard vergaderzaaltje, maar een inspirerende vergaderomgeving te midden van de natuur. Sluit de vergadering af met boerenspellen om je hoofd weer leeg te maken. Een unieke ervaring, die voor veel nieuwe en creatieve ideeën kan zorgen.

Binnen activiteiten zijn een prettige en geschikte manier om je collega’s beter te leren kennen. Maar ook als je een leuk vriendenuitje, familiedag of vrijgezellenfeest wil plannen zijn binnen activiteiten bij de boer een goede keus.

We hebben een groot aanbod aan binnen activiteiten. Neem contact met ons op om een specifiek programma samen te stellen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

€ 29,50 per persoon
8 - 125
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Wil je een (vrij)gezellige Lipdub of Videoclip maken? En wil je dat eens ergens anders doen dan in de binnenstad? Maak dan een Boerinnen-Lipdub samen met je vriendinnen, collega’s of familie.
Vanaf € 15,00 per persoon
10 tot 25 personen
Probeer het je even voor te stellen: je wordt ’s ochtends wakker, maakt koffie voor jezelf en neemt een hap uit een cracker met…zelfgemaakte kaas! Klinkt goed toch? Als je wil weten hoe het is om op ambachtelijke wijze de lekkerste kaas te maken, moet je langs komen op de kaasboerderij in Kamerik.
Volwassenen € 19,00 / Kinderen 6-12 € 12,00
Vanaf 10 personen
Indoor survival in een hal spannend? Stelt niets voor in vergelijking met een schuur. Ga voor een extra dimensie eens survivallen boven de koeien. Zeer geschikt voor een bijzonder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest